TOUT(E) SEUL(E) écharpes


Bij TOUT(E) SEUL(E) écharpes vind je je unieke, persoonlijke sjaal. Bij TOUT(E) SEUL(E) draait alles om handwerk. Met traditionele technieken zoals breien, haken, stikken en borduren, vervaardigen wij sjaals die comfort, elegantie en luxe uitstralen. Een sjaal van TOUT(E) SEUL(E) is altijd uniek. Dat betekent dat er echt maar een van is. De basis van de sjaal wordt door de kleermaker/ breister met de hand gemaakt, waarna ik er zelf een persoonlijke touch aan geef.
Voor mijn collectie zoek ik door heel Europa naar de mooiste materialen, zoals verschillende soorten zijdes, moreno wol of mohair. En voor de individuele afwerking zoek ik naar bijzondere kralen, bijvoorbeeld bloedkoraal of parels. Bij de keuze van al deze materialen probeer ik er zorg voor te dragen dat ze zo puur mogelijk zijn. Als het even kan streef ik naar het gebruik van maatschappelijk verantwoorde materialen zoals gerecyclede wol, katoen en zijde.

Door het dragen van een sjaal van TOUT(E) SEUL(E) écharpes hoop ik bij te dragen aan een voor jou ultiem ‘geluksmoment’! Wanneer je de zachte aanraking van mohair voelt, de koele rijkdom van de zijde, de warmte van de wol op je lijf. Wanneer je een grote sjaal om je lijf slaat tegen de koele avondbries, wanneer je in je dikke wollen das kruipt tegen een winterse bui, wanneer je de ultiem bij je prachtige avondjurk passende stola omslaat of ‘s zomers het sportieve sjaaltje om je nek vleit. Een sjaal van TOUT(E) SEUL(E) maakt je garderobe af. Als je een TOUT(E) SEUL(E) sjaal aanschaft, krijg je er een certificaat van echtheid bij. Omdat ze allemaal uniek zijn. Speciaal voor één iemand gemaakt. Onze collectie zijdesjaals is exclusief te koop bij de onderstaande winkel.

BIBETT


Als je een sjaal bij ons koopt krijg je deze in een prachtige doos met lint; je hebt dus meteen een mooi cadeau! Je kunt ook contact opnemen met TOUT(E) SEUL(E) écharpes voor een speciale bestelling.

WELKOM IN ONS NIEUWE ATELIER!

Na een jaar van stilte rondom TOUT(E)SEUL(E), een jaar van stilte waarin mijn breisters echter wel gewoon doorwerkten, en wij eind juli 2018 zijn verhuisd van het Vosmanshuys naar huis Zevenaar te Deventer, is ook het atelier in Huis Zevenaar klaar!

Je bent hier van harte welkom om een sjaal te kopen. Er zijn allerlei soorten prachtige en exclusieve sjaals van diverse materialen te koop voor zowel heren als dames. Sjaals van Italiaanse zijde, prachtige wollen gebreide en gehaakte sjaals, maar ook sjaals voor bijzondere gelegenheden zoals bruidssjaals en stola’s voor een gala.

De openingstijden zijn:

Dinsdag van            10.00 uur tot 17.00 uur
Donderdag van       13.00 uur tot 20.00 uur
Zaterdag van           11.00 uur tot 17.00 uur

Naast de verkoopmomenten die op onze website worden aangegeven, kun je altijd even bellen voor een afspraak (06 34 37 36 19).

Ook ben je welkom om je sjaal op bestelling te laten maken.


lookbook
aaa

Marlou Hollink


Het begon allemaal met die ene sjaal die ik 's avonds, na een hectische dag, heerlijk ontspannen aan het breien was. Een sjaal die ik niet kon vinden tijdens het shoppen. Niet lang, niet groot genoeg of net niet gemaakt van de mooie materialen die in mijn ogen de pure luxe, zachtheid en elegantie uitstraalden, waar ik naar op zoek was. Ik begon meer sjaals te maken en ondertussen ging ik op een lange zoektocht naar mooie wolsoorten en zijdes. Ik heb vakmensen ontmoet, ontwerpers om hun adviezen gevraagd en vakbeurzen bezocht... Ik heb de hulp van breisters ingeroepen. Handwerksters die graag meedenken, die voor me breien en die de zijdes verwerken tot prachtige sjaals.

Zo is de TOUT(E) SEUL(E) écharpe ontstaan.

Elke TOUT(E) SEUL(E) écharpe is een unieke, handgemaakte, persoonlijke sjaal.

Ook voor mannen


Bij TOUT(E) SEUL(E) hebben we de perfecte sjaal voor iedere man. 

Een TOUT(E) SEUL(E) écharpe kan stoer zijn en robuust, kan nonchalant zijn, kan zakelijkheid uitstralen, maar zal altijd modieus zijn. Voor elke sfeer, voor elke gelegenheid is er een TOUT(E) SEUL(E) sjaal.

We hebben nagedacht over het gebruik van diverse materialen. Zachte zijdesoorten in combinatie met alpacawol, heerlijke cool wool met gerecyclede katoen, zachte kunstvezels. Bij de keuze van de materialen zijn gemak en comfort telkens het uitgangspunt geweest.

De TOUT(E) SEUL(E) sjaals moeten makkelijk en te dragen zijn en een waardevolle toevoeging voor je garderobe zijn!